Wie zijn wij?

Welkom bij Vietnam Inspiration! Laat ons ons even voorstellen.
 
Mijn naam is Dave Geleyns, fervent reiziger en oprichter van Vietnam Inspiration. Reizen is mijn passie en mijn rustpunt in this crazy little thing called life.
 
Ik leerde de kneepjes van het vak bij een Belgische Tour Operator, waar ik brochures Indonesië & Vietnam contracteerde, opmaakte en doorheen het jaar promootte. In die hoedanigheid bezocht ik meermaals Zuid-Oost Azië en werd verliefd op het enigmatisch land Vietnam. Ik kon er maanden niet over zwijgen, las alle boeken, verdiepte me in cultuur, filosofie en spiritualiteit. Maar vooral de mensen lieten me niet los.
 

  
Ik wil nu graag, samen met mijn team, mijn passie met u delen. Ik wil u eerst en vooral graag inspireren en warm maken voor Vietnam. En met permissie u een overgetelijke reis bezorgen.

Door enkele linken in de keten uit te schakelen kan Vietnam Inspiration u een beklijvende en servicegerichte reis aanbieden tegen een zeer scherp tarief. Wij houden van een uitdaging, dus test ons met graagte.
 
Ter plaatse werken wij nauw samen met een professioneel topteam, dat ik doorheen de jaren als een ‘familie weg van huis’ ben beginnen beschouwen. We gaan net dat stapje verder om u de droomreis te bezorgen.
 


 

Vietnam Inspiration is uiteraard lid van het VVR (Vereniging Vlaamse Reiskantoren) en is aangesloten bij het VVRO (verzekeringen). U kunt dus op beide oren slapen!
Heeft u een vraag, wilt u louter even toetsen of Vietnam iets voor u is, of wilt u gerichte informatie, aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag op weg.

..Het Vietnam Inspiration Team