Wie zijn wij?

Welkom en alvast bedankt om Vietnam te kiezen als uw volgende reisbestemming. Zo begon ook mijn passie! Simpelweg op het Vietnamees pad. Maar wie zijn wij? Wel mijn naam is Dave Geleyns, gepassioneerd reiziger en bezieler van dit forum. Reizen is mijn drive en mijn rustpunt in this crazy little thing called life.

Een passie voor cultuur bracht me destijds meermaals tot Zuidoost Azië en na enkel omzwervingen werd ik plotseling ingenomen door mijn nieuwe liefde, het enigmatisch Vietnam.

Vietnam Inspiration reis 8
Vietnam Dave Geleyns
U reis start hier

Ik kon er maanden niet over zwijgen, las alle literatuur, werd amateur-chef en ging verder in de Oosterse filosofie en spiritualiteit. Maar vooral de mensen lieten me niet meer los.

Deze passie willen we graag met u delen. Eerst en vooral willen we u inspireren en warm maken voor Vietnam als bestemming. En daarna, met permissie, u een onvergetelijke reis bezorgen. Door enkele linken in de ‘toeristische keten’ uit te schakelen kan Vietnam Inspiration u een beklijvende en servicegerichte reis aanbieden tegen een zeer scherp tarief.

Dave Geleyns Vietnam Inspiration
Ons team ter plaatse

Ter plaatse werken wij nauw samen met een professioneel topteam

Ik ben hen doorheen de jaren als een ‘familie weg van huis’ gaan beschouwen.

Lokale professionals met doortastende kennis van hun eigen Vietnam

VVRO Vietnam Inspiration

Vietnam Inspiration is uiteraard lid van het VVR (Vereniging Vlaamse Reiskantoren)

We zijn ook aangesloten bij het VVRO (verzekeringen). U kunt dus op beide oren slapen!